All

Danica kontorejendom nye identitet

Novo Nordisks tidligere kontorejendom og domicilbygning på Hummeltoftevej i Virum har efter kreativ modernisering fået ny interessant identitet og kvalitet.

Den spændende renoverede og ombyggede kontorejendom er opført i 1986, men har nu ændret form og koncept til et moderne multibrugerhus med fælles reception, kantine, fitnesscenter og møderum.

Kontorejendom med ny identitet

Den gedigne danske arkitektur giver mulighed for at nyde frokosten i det fri og transporttiden til Sorgenfri Station kan holdes på to minutters rask gang, ligesom  nedkørslen til Lyngby Omfartsvej ligger blot 50 meter fra bygningen.

Som første ny lejer flyttede det amerikanske medicinalfirma Bristol-Myers Squibb (BMS) midt på efteråret ind i de nye lækre kontorlokaler i kontorejendommen på Hummeltoftevej.

“Vi var på besøg for at tage lejemålet i øjensyn hele tre-fire gange under processen, og hver gang havde vi en rare følelse af, at vores ny kontorejendom havde og har den helt rigtige pladsfordeling,”  siger Tom Garner, der er Country Manager hos BMS.

Danicas ejendom fremstår i dag som topmoderne multibrugerhus, der ud over BMS har fået andre nye lejere – bl.a. Tryghedsgruppen, Delegate, Mercuri International og Motion Picture Licensing Company.

Læs om Danicas ny kontorejendom og multibrugerhus i Virum
Firmaets nemme genvej til andre ledige kontorlokaler nær Virum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *