All

Microsoft bygger nyt kontordomicil i Lyngby

Microsoft_Lyngby


Microsoft forlader Trørød og Hellerup, når It-giganten i 2015 samler sine to danske datterselskaber – Microsoft Development Center Copenhagen og salgsselskabet Microsoft Danmark i et nyt fælles domicil i Lyngby.

I Kgs. Lyngby vil IT-giganten etablere et  splinternyt domicil, der bliver en synlig del af et 40.000 m² stort kompleks med kontorer, studieboliger samt butikker.

Byggeprojektet opføres på Kanalvejsgrunden vis-a-vis Lyngby Storcenter.

“Vi ønsker at samle vores to datterselskaber i Danmark. Vi tror, at vi kan opnå en række synergier, for selv om vi laver noget forskelligt, så samarbejder vi samtidig på en lang række områder” siger Charlotte Mark, der er adm. direktør for Microsoft Development Center Copenhagen.

“Vi vil få et ganske fantastisk hus i Lyngby. Vi vil skabe fremtidens arbejdsplads, som kan understøtte alle de forskellige måder, som man arbejder sammen på i dag.

Vi har været rigtig glade for at være i Vedbæk, men huset er ikke oprindeligt skabt til os, og derfor passer indretningen ikke længere så godt til tidens nye aktuelle samarbejdsformer,” siger Charlotte Mark.

Læs mere om Microsofts ny kontordomicil i Lyngby:
Microsoft-hovedsæde, butikker og studieboliger

En af Rudersdal Kommunes største private virksomheder flytter til nabokommunen. Det er Microsoft Development Center Copenhagen, der har hovedsæde på Frydenlunds Allé 6 i Trørød, som i 2015 rykker til Lyngby. Her bliver virksomheden en del af helt nyt domicil, som også skal huse salgsselskabet Microsoft Danmark, der i dag har hovedsæde i Hellerup.

“Vi vil gerne samle vores to datterselskaber i Danmark. Vi tror, at vi kan opnå en række synergier, for selv om vi laver noget forskelligt, så samarbejder vi på en lang række områder” siger Charlotte Mark, administrerende direktør for Microsoft Development Center Copenhagen, som udvikler Microsofts Dynamics-produkter til det globale marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *