All

Skal du indrette kontoret? Læs disse tip

Et kontor er langtfra bare et kontor. De ansatte bruger timevis på kontoret dag ud og dag ind. Det er her, at medarbejderne skal lægge hovederne i blød, være effektive og udfolde sig kreativt. Derudover skal der også være plads til hyggeligt samvær og sjove snakke. Alt i alt er et kontor et sted, hvor de ansatte skal have lyst til at befinde sig og trives. Gør de ikke det, vil det være svært at skabe et effektivt arbejdsmiljø. Men hvordan skal du så indrette kontoret, så det netop opfylder alle disse ting? Det kan du læse mere om lige her. 

Vælg mindre skriveborde frem for store 

Det kan være fristende at vælge en masse store skriveborde til medarbejderne. Store skriveborde giver ekstra plads til udfoldelse, ikke? Ikke nødvendigvis. Er skrivebordene alt for store, kan de ansatte føle, at de drukner i skrivebordsplads. Vælg i stedet mindre skriveborde – det giver også bedre plads til andre ting på kontoret. Udnyt den ekstra plads til indbydende siddepladser og lignende. Derudover vil der også være plads til flere arbejdsstationer, hvilket er særdeles brugbart i forbindelse med arbejdsopgaver, som kræver meget samarbejde og sparring. 

Brug kontorskabe til opbevaring og ruminddeling 

Kontorskabe er en uundværlig del af kontoret. Det fantastiske ved kontorskabe er, at du får masser af opbevaringsplads – og så pynter de også i rummet. Vælg helst kontorskabe med lukkede låger, da det ser flottest og mest professionelt ud. Reoler uden låger kan hurtigt give rummet et rodet look, og derfor er kontorskabe mere fordelagtige. Du kan også opdele rummene med kontorskabe. Det er især godt i meget store lokaler. Inddel det store lokale i mindre afdelinger – det vil give rummet et meget rarere udtryk. Døjer du med dårlig akustik, kan du montere lydabsorberende plader på bagsiden af kontorskabene. 

Tænk over dit farvevalg 

Farvevalget er for mange en stor udfordring. Det bør dog ikke afholde dig fra at indrette med farver, da det giver masser af personlighed og stil. Lokaler med sorte, grå og hvide farver er kedelige at se på – og så er det ikke særligt inspirerende. Begræns dog farvevalget, og vælg farver, der passer sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *