All

Connie Hedegaards kontor

Connie2a

Hyggeligt kontor i Nordisk design

“Jeg lægger vægt på at have et lyst, rart og grønt kontor, der signalerer den rette uden at det på den anden side går hen og bliver for tutte-nuttet.”

Danmarks EU-klimakommissær Connie Hedegaard understreger over for kontormagasinet NINEtoFIVE, at hun sværger til dansk og nordisk design på sit kontor i Bruxelles.

“Jeg lægger vægt på at arbejde i nogle omgivelser, hvor man virkelig har lyst til at opholde sig i så mange timer om ugen.“
My office is my castle…?

”Nej, bestemt ikke! Det er mit da hjem i Hellerup og mit sommerhus i Sverige, som er og bliver mine ”castles“. Det er jo her på mit kontor, at jeg kan virkelig kan slappe af fra samtlige klima- og storpolitiske problemstillinger! Hvor jeg kan koble fuldkommen af efter en ofte 60-70-80 timers lang arbejdsuge …“

Dine sjoveste oplevelser på dit kontor …?

”Sjove oplevelser? Jo, dem har jeg da heldigvis rigtig mange af i løbet af sådan en lang arbejdsuge i Bruxelles. En virkelig sjov én …? Tjah, bum-bum, så må jeg vist lige tænke mig godt om … (…, …, …, …) – øøøh, hvis jeg lige må ha´ lov til at vende tilbage med sådan et eksempel …“

Læs mere om Connie Hedegaards kontorindretning i Magasinet NINEtoFIVE

Hvis din virksomhed søger efter ledige kontorlokaler i Kbh K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *