All

Portal for udlejning øger omsætning

Omsætningen stiger hos Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk, der er landets førende online-portal for udlejning af erhvervslokaler, gik ud af 2013 med en omsætningsstigning på hele 20 procent.

Den populære webbaserede portal for udlejning kunne sidste år afslutte 754 udlejningskontrakter mod 707 året før og samtidig runde 2013 af med en solid omsætningsfremgang på 20 procent.

Lokalebasen.dk, der i løbet af foråret vil blive moderniseret med et nyt og endnu brugervenligere webdesign, besøges nu fast hver måned af flere end 70.000 digitale brugere.

Det er vanskeligt at være andet end kolossalt tilfreds oven på sådan et nyt flot år. Jeg ser vores fantastisk fine resultat som frugten af et meget skarpt og målrettet teknisk udviklingsarbejde samt af en hel stribe markedsføringsmæssigt uhyre vellykkede tiltag i året, der gik,” siger Jakob Dalhoff, der er adm. direktør hos Lokalebasen.dk A/S.

Som første store nyhed i 2014 vil Lokalebasen.dk i øvrigt i løbet af ganske kort tid supplere sit etablerede koncept for udlejning med fremover også at tilbyde salg af investerings- og brugerejendomme.

Læs mere her om Lokalebasen.dks succes på det danske marked for udlejning
Guide og genvej til ledige kontorhoteller og kontorfællesskaber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *