All

Find det perfekte erhvervslokale til din virksomhed

Hvis du er på udkig efter et erhvervslokale, som skal skabe de fysiske rammer omkring din virksomhed, er der nogle overvejelser, som skal med i beslutningsprocessen. For at ende ud med det bedste resultat, er det vigtigt, at det pågældende erhvervslokale matcher de behov og krav, som virksomheden stiller.

Disse krav kan eksempelvis være størrelse, antallet af lokaler, beliggenhed, køkkenforhold og meget mere.

Tålmodighed

Når du skal vælge erhvervslokale, er det en god idé at have tålmodig. Forvent ikke, at du med det samme finder de lokaler, der imødekommer lige præcis din virksomheds krav og behov. Vælg ikke det første og det bedste, du støder på, medmindre det reelt er det bedste. Hav tålmodighed, så du ikke ender med at fortryde beslutningen.

Beliggenhed

Erhvervslokalets placering og beliggenhed er af stor betydning, når du skal finde din virksomheds perfekte match. Herunder er det vigtigt at overveje, om du og dine medarbejdere bryder sig om området, så det er lokkende at flytte arbejdsplads hertil. Hvis din virksomhed er afhængig af kundebesøg, er det vigtigt at undersøge, om disse findes i området, eller om de skal køre langt for at aflægge virksomheden visit. Desuden er det en god idé at undersøge, hvilke transportmuligheder der foreligger – både for medarbejdernes og de besøgendes skyld, så det er nemt og enkelt at komme til og fra virksomheden. I forbindelse hermed er det ligeledes væsentligt at undersøge parkeringsmulighederne omkring erhvervslokalet, så dette ikke kommer til at skabe komplikationer.

Afspejle virksomheden

Erhvervslokalet skal afspejle virksomheden – herunder dennes værdier og mål. Det kan eksempelvis være en fordel at vælge et erhvervslokale med god plads eller med mulighed for senere at leje tilstødende lokaler, hvis der er fremtidige planer om ekspansion i virksomheden, der kræver plads til flere medarbejdere.

Hvis din virksomhed lægger en stor værdi i medarbejdertilfredshed og et godt arbejdsmiljø, er det væsentligt at overveje dette, når der skal vælges erhvervslokaler. Dette kan afspejle sig i et loungeområde med sofaer og mulighed for at tage en lille pause med en kop kaffe og en snak med en medarbejder. Samtidig kan virksomheden give en opfattelse af, at der er plads til alle, ved at have et rum, hvor der er mulighed for at bede eller ved at have handicapvenlige lokaler. Desuden kan det være en fordel at tilbyde en sund og varieret kantineordning samt et fitnessrum til medarbejderne, som de kan benytte sig af.

Undgå at blive snydt

Sørg for at gennemgå virksomhedens fremtidige lokaler grundigt, inden der underskrives kontrakt. Her kan det være en fordel at få professionelle øjne til at hjælpe, så selv den mindste ting vil blive bemærket. En fornuftig og grundig gennemgang af erhvervslokalet vil forhindre ubehagelige overraskelser samt komplikationer i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *