All

Lej et kontorlokale og bliv en del af stigningen i Danmark

Danmarks Statistisk har foretaget en undersøgelse, som blev offentliggjort den 16. januar 2018. Denne undersøgelse viser, at det går godt for danske virksomheder. Faktisk går det så godt, at det samlede salg for virksomheder i Danmark er steget med 1 % fra oktober 2017 til november 2017. Dette er fremgang, men det er ikke den eneste fremgang, som undersøgelsen viser. Det viser sig nemlig også, at det indenlandske salg i Danmark også er steget, og dette salg er steget med 2,1 % i samme tidsperiode. Dermed er firmaers salg steget for tredje måned i træk, og dette er en indikator for, at det går godt for danske firmaer. Vil du være en del af denne stigning og succes, skal du blot leje et kontorlokale og få udlevet din drøm om at være selvstændig.

Leje af kontor eller kontorhotel

Når det kommer til leje af kontorlokaler, findes der et væld af muligheder. Et kontor kan lejes, hvor man vil være i private omgivelser, eller man kan leje sig ind på et kontorhotel med andre inspirerende mennesker. Et kontorhotel betyder, at man får adgang til en masse forskellige faciliteter og services. Udbuddet af disse ting kan variere fra kontorhotel til kontorhotel, men det er typisk internetforbindelse, adgang til rengøring, telefonpasning, reception, kantine, mødelokaler og printfaciliteter. Uanset hvilken form der vælges, vil der være fordele at drage fra begge steder. Det gælder derfor om at vælge den fordel, som man ønsker – private omgivelser eller gode faciliteter, som man ellers ikke havde råd til.

Leje af coworking eller virtuelt kontor

Du kan også vælge coworking, der fungerer som en form for kontorfællesskab. Her organiserer man sig sammen med andre lejere såsom freelancere, selvstændige og mindre virksomheder. Her gives der igen adgang til gode faciliteter, som virksomheden måske ikke havde have råd til alene. Ydermere kan et virtuelt kontor lejes, hvis der er brug for eksterne faciliteter og services som postmodtagelse, telefonpasning osv. Her lejes disse ydelser på kontorhoteller, og det ligner dermed, at man har et fast kontor i kontorhotellet, men man vil ikke være fysisk til stede. Dog kan man typisk fortsat nyde godt af mødelokalerne, da det ofte er muligt at afholde møder i kontorhotellet med leje af virtuelt kontor.

Kontorlokaler er fortsat det mest populære

Selvom der findes mange forskellige måder at drive virksomhed på, er det fortsat det private kontorlokale, der er det mest populære at leje sig ind på. Gennem disse kontorlokaler opnås nemlig frihed, selvstændighed og privathed, som for mange virksomhedsejere er uundværligt. Typisk medfølger et badeværelse og køkken, og dette er igen en stor fordel. Igen er det private aspekt givende, da man ikke skal dele toilet samt køkken med fremmede. Personer, som nyder denne frihed, bør derfor stærkt overveje at leje et kontorlokale frem for andre alternativer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *