All

Flere kontorlokaler i Europa

Lokalebasen, der formidler erhvervslejemål herunder kontorlokaler, er nu gået sammen med MatchOffice og klar til at indtage Europa. Norge er første land, der står for skud, og inden længe følger lande som Polen og Tyskland trop.

I 2014 besluttede erhvervsportalen Lokalebasen.dk og MatchOffice at fusionere. Således at Lokalebasen.dk får Matchoffices brand, mens Matchoffice får Lokalebasens IT-platform. MatchOffice har været spiller på markedet siden 2004 og repræsenterer den dag i dag kontorhoteller og kontorlokaler i over 100 lande.

Første skridt..
Første skridt mod internationaliseringen er taget ved, at MatchOffices norske site er rykket hen på Lokalebasens platform. Det betyder, at MatchOffice i Norge nu ikke blot vil formidle kontorhoteller, men også traditionelle erhvervslejemål som lager, butiks- og kontorlokaler.

“I Norge ser vi et stort behov for en portal som vores, der er specialiseret i erhvervsudlejning. På nuværende tidspunkt er der kun en anden formidler, der fungerer som det danske site DBA.dk, hvor du kan finde alt fra kontorlokaler til havetraktorer,” siger adm. direktør Jakob Dalhoff, Lokalebasen.

Inden udgangen af 2015 er planen, at MatchOffices selvstændige sites for Polen, Tyskland og Østrig ligeledes er rykket hen på Lokalebasens platform og ikke blot vil formidle kontorhoteller, men også traditionelle erhvervslejemål

Læs mere her:
Lokalebasen er klar til at indtage europæisk marked
Find ledige Kontorlokaler i StorkøbenhavnLæs også: Lene Espersen’s kontor: Mit vandkrus, mine gulerødder og mine briller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *