All

Få styr på den nye lejelov

Efter et lange forhandlinger træder den nye lejelov i kraft pr. 1. juli 2015. Læs mere her, og find ud af hvilke ændringer man bør være opmærksom på både hvis man er lejer og udlejer af kontorlokaler.

Fra onsdag den 1. juli indtræder den nye lejelov med ændringer som du skal være opmærksom på hvis du underskriver en lejekontrakt.

En af de væsentlige ændringer er, at udlejere fremover skal udføre et til- og fraflytningssyn med tilhørende rapporter. I modsat fald vil udlejeren ikke længere kunne kræve en krone til istandsætning af sit lejemål, når kontrakten udløber.

En anden nyhed i den fremtidige lejelov er, at en udlejer ikke længere må lade huslejen stige med et bestemt  beløb pr. måned hvert år – den såkaldte trappeleje.

De nye regler vil kun gælde for lejekontrakter underskrevet efter 1. juli. Markedet for udlejning i Danmark vil derfor i de kommende år operere med to lejelove: Én gældende for lejeaftaler indgået før 1. juli, en anden for lejekontrakter underskrevet efter 1. juli 2015.

Læs mere her:
Få tjek på ændringerne i den nye lejelov
Find ledige Kontorlokaler til leje
Læs også: Flere kontorlokaler i Europa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *