All

Kontormagasinet NINEtoFIVE er ude

Nyhed_uge40a

Magasinet NINEtoFIVE incl. annonce-sektionen Lokaleguiden er udkommet med sit ny oktober-nummer med stort interview med Danmarks formentlig mest indflydelsesrige politiker, EU’s klimakommissær Connie Hedegaard.

I det ny nummer af Magasinet NINEtoFIVE fortæller Connie Hedegaard blandt andet, at hun faktisk selv afskyr de mange store højprofilerede klimakonferencer, hvor store forkromede oplæg til klimaaftaler som oftest har det med at svinde ind til – i bedste fald – velmenende kompromisser.

“Men i disse kriseår – og måske især! – er disse også mindre aftaler pokkers nødvendige, for det jo er her, at vi trods alle uenigheder alligevel kan mødes om samt sign’e hinanden fast til alle alle de små tiltag, som trods alt i sidste ende binder og forpligter os til at agere.

Læs hele Magasinet NINEtoFIVE

Det betyder nemlig virkelig rigtig meget at være internationalt forpligtet til at gennemføre klimamæssige tiltag.

Netop her har vi i EU været i stand til at anvise resten af verden vejene til, hvordan bindende mål holder os fast og forpligter os til at handle for klima og miljø – og i tide,“ siger Connie Hedegaard til Magasinet NINEtoFIVE.

Blandt meget andet bringer kontormagasinet også et portræt af Gudernes hus på Strandvejen, Tuborgs smukke gamle hovedsæde i Hellerup, der netop i disse efterårs-måneder runder 100 år.

Kig her, hvis du søger nyt kontordomicil i Hellerup eller naboområder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *