All

Virksomheder er utilfredse

Utilfredshed med hovedstaden

Danmarks hovedstad må indkassere sin hidtil dårligste placering i Dansk Industris årlige undersøgelse af, hvor tilfredse landets virksomheder er med deres kommune. København er nr. 86 – et fald på hele 16 pladser i forhold til 2012.

Placeringen er et nederlag for overborgmester Frank Jensen, som gennem de seneste år om nogen har holdt meget skarp fokus på at optimere forholdene for hovedstadens erhvervsliv.

“Jeg er da utrolig ærgerlig over, at København er gået tilbage på DIs liste, efter at vi har haft to år med fremgang,” siger Frank Jensen til Berlingske.

“Men vi kan da heldigvis glæde os over, at DIs undersøgelse anerkender, at vi i Købenshavn Kommune har taget en lang række initiativer, der har kunnet forbedre forholdene for erhvervslivet og for Københavns virksomheder.

København ligger i den bedste fjerdedel, når det drejer sig om faktorer, der kan måles statistisk, men lavt på virksomhedernes subjektive oplevelse af vores service samt skatter og afgifter,” tilføjer overborgmesteren.

Læs hele artiklen i Berlingske Business
Genvej til ledige kontorlejemål i Københavns kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *