All

Lejligheder flyttet i kontorlokaler

I takt med at bl.a. offentlige kontorer flytter ud af City-områderne, ombygges stadig flere af de tomme efterladte kontorlokaler til nye luksuslejligheder- både i København og i landets andre store byer.

For eksempel på Otte Mønsteds Plads ved Kalvebod bag Nykredits kontordomicil Krystallen er AP Pensions håndværkere netop gået i gang med at omdanne den 10.000 m² store kontorejendom til omkring 70 fremtidige lejligheder.

Fra kontorlokaler til luksuslejligheder

“Vi har her at gøre med en fantastisk charmerende kontorbygning, der er egnet til at blive ombygget flotte velbeliggende palælejligheder.

Vi kalkulerer med at skulle bruge 250 mio. kr. på renoveringen. Lejlighederne vil stå klar til indflytning i sommeren 2015 og blive enten solgt eller udlejet,” siger AP Pensions ejendomsinvesteringschef Peter Olsson.

Friske tal fra Københavns rådhus understreger den klare tendens til, at der i disse år indrettes nye privatboliger i de tidligere kontorlokaler:

Fra 2007 til 2009 kunne ombygningerne endnu tælles på én hånd, men i 2012 passerede antallet af disse ombygninger 100 og i 2013 hele 250.

“Det er vores helt klare fornemmelse, at tallet vil vokse yderligere i de kommende år. Vi oplever meget stor efterspørgsel på boliger, og flere store ombygningsprojekter er meldt på vej,« siger kontorchef i Center for Byudvikling, Ingvar Sejr Hansen .

Læs mere her om den store bølge af kontorombygning
Se her, hvis din virksomhede søger ledige kontorlokaler centralt i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *