All

To nye københavnske kontorhuse

1. april 2014 af Mette

Kontorhuset Fairway House
Ejendomsfonden Niam har købt to markante københavnske kontorejendomme på med samlet areal på godt 23.400 m² til en samlet pris på 385 mio. kr..

Investeringerne er identiske med Indertoften 10 i Vanløse, som Niam har overtaget fra Holberg Fenger Gruppen og som er udlejet til Københavns Kommune som Sundhedshus for bydelen Vanløse/Husum.

Niams to seneste ejendomsinvesteringer

Den anden ejendom af de to kontorhuse er ”Fairway House” på Arne Jacobsens Allé 7 i Ørestad, som er en moderne flerbrugerejendom opført i 2009 tæt på Metro, tog og Fields.

To store velkendte koncerner, Nestlé og Q8, flytter ind i ”Fairway House” i løbet af foråret 2014, og herefter vil der være kun få ledige kontorer tilbage i ejendommen, der rummer et samlet areal på ca. 16.700 m².

“Vi er kolossalt tilfredse med at have erhvervet disse to erhvervsejendomme i Ørestaden og i Vanløse. Der er tale om ejendomme med uhyre solide lejere. Det er i øvrigt et  bemærkelsesværdigt fællestræk, at vores to nye ejendomme bogstaveligt talt er bundet sammen af Metroen,” siger Niam Danmarks direktør Kristian Krogh.

Læs mere om Niams to seneste ejendomsinvesteringer her
Din genvej til ledige kontorlokaler i Vanløse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *