All

tomme kontorer truer Kbh

Boble på kontormarkedet

Inden for de seneste seks år – altså under den økonomiske krise fra 2008 og til i dag – er der opstået tre gange så mange tomme kontor-kvadratmeter i hovedstaden, og alligevel bygges der hver dag på nye kontorejendomme.

Dagens aktuelle marked for kontorejendomme i og omkring København er ikke bare stopmæt og overmættet.

Deres investorer satser og gambler praktisk talt med hovedet under armen, fordi de bliver ved med at fodre det stopfordrede marked med endnu flere kontorlokaler.

Tomme kontor-kvadratmeter

Det mener ifølge Jyllands-Posten flere eksperter, der frygter, at en meget stor andel af investorer over de kommende år vil komme til at lide meget alvorlige økonomiske tab på deres kontorer.

Andre heriblandt flere af markedets optimistiske nybyggere hævder tværtimod, at det i første række er indehaverne af gamle slidte, utidssvarende kontorer, der har noget at frygte og kommer til at få alle lussingerne.

Per Hallgren, direktør i en af landets største børsnoterede ejendomskoncern Jeudan, frygter, at  indehaverne af de tit yderst sporadisk udlejede kontorer er tæt på at løbe ind i gevaldige økonomiske øretæver.

Han forudser en dramatisk  gentagelse af situationen fra 80´ erne.

“Det er for mig komplet uforståeligt, at nogen i denne bekymrende situation overhovedet kan drømme om at kaste milliarder af kroner ind i endnu flere kontorer,” siger Per Hallgren til Jyllands-Posten.

Læs hele artiklen i Jyllands-Posten
Klik her, hvis dit firma er på udkig efter ledige kontorer i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *