All

Arkitektfirmaet BIG bygger 9200 kvm. kontorlokaler i USA

Det berømte danske arkitektfirma BIG kan nu åbne dørene til deres anden bygning i USA. Denne gang er der tale om hele 9.200 kvm. kontorlokaler i Philadelphia, oplyser Estatemedia.dk.

Netop afsluttet første byggeprojekt

BIG har udviklet bygningen med de attraktive kontorlokaler sammen med Liberty Property Trust & Synterra Partners, og dette sker netop som arkitektfirmaet for en måned siden kunne fejre afslutningen på deres første store byggeprojekt i landet. Dette projekt ligger i New York og er for nyligt blev udråbt til at være verdens bedste højhus, skriver Estatemedia.dk.

2.600 kvm. kontorlokaler allerede lejet ud

BIG’s nye kontorbygning har allerede fået lejet hele 2.600 kvm. af deres 9.200 kvm. kontorlokaler ud. Disse kontorlokaler er lejet ud til Investeringsfirmaet Penn Capital, der altså står til at blive ejendommens første lejer.

Brian Cohen, der er Vice President og by manager for Liberty Property Trust udtaler, ifølge Estatemedia.dk, at den nye bygning, kaldet 1200 Intrepid, er blevet rigtig godt modtaget af potentielle lejere. Han tilføjer, at BIG’s design vil give brugerne af bygningen et progressivt arbejdsmiljø og en ekstraordinær udsigt.

“Vi er meget glade for at tilbyde en sådan en enestående bygning på markedet for virksomheder, der ønsker at flytte til Navy Yard,” udtaler han ifølge Estatemedia.dk.

Buet facade og overvældende atriumgård

De virksomheder, der får kontorlokaler i BIG’s nye bygning i Philadelphia kommer til at få deres daglige gang i en bygning, der er meget anderledes fra de traditionelle firkantede kontorbygninger. Facaden har nemlig en let buet form, der skaber en hvælving, som hælder lidt ind over fortovet. Den buede facade er konstrueret af præfabrikerede paneler i højbeton, skriver Estatemedia.dk.

Ifølge det lokale medie, Philly.com, har bygningens indvendige design et diskret skandinavisk look med masser af træ. Men samtidigt byder atriumgården også på en overvældende overraskelse: kigger man op er der direkte kig til et gigantisk glasloft og fra stueplan og til loftet ses de mange forskellige etager, der med deres form giver en illusion af et periskop.

Anderledes kontorlokaler skaffer lejere

Ofte er kontorlokaler og kontorbygninger meget ens og kan i princippet placeres hvor som helst. For BIG var udfordringen af skabe en spekulativ bygning, til hvilken der endnu ikke var skaffet lejere, skriver Estatemedia.dk.

”Den største udfordring var at skabe en grund til at lejerne skulle placere sig her i fremtiden og samtidig bygge inden for begrænsningen af et stringent budget,” udtaler partner i BIG Kai-Uwe Bergmann.

1200 Intrepid, med sit ekstraordinære design, giver dog god grund til at vende blikket mod denne bygning, hvis man er på udkig efter kontorlokaler i Philadelphia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *