All

Derfor er det mere fordelagtigt at leje frem for at leje et kontorlokale

Når man som erhvervsdrivende netop har startet sin egen virksomhed op, er én af de dyreste poster på budgettet helt klart at skulle investere i kontorlokaler. Denne investering binder desuden kapital, som er en udgift, rigtig mange erhvervsdrivende sagtens kunne have brugt på andre og mere spændende ting, såsom investeringer i firmaet eksempelvis. Det er netop dette, der gør, at rigtig mange danske virksomheder i stedet vælger at leje kontor- og erhvervslokaler, frem for at eje dem – og det gør sig altså både gældende for nystartede virksomheder, men også for de mere ældre og veletablerede firmaer. Der er ingen tvivl om, at der er en lang række fordele forbundet med at leje et kontorlokale frem for at eje det, og du vil her i artiklen blive præsenteret for et par af disse, så du kan finde ud af, hvorvidt du bør leje eller eje i fremtiden.

Fælles faciliteter samt større fleksibilitet 

Når man vælger at leje kontorlokaler sammen med andre firmaer eller virksomheder i en bygning, vil dine medarbejdere bl.a. kunne nyde godt af de mange fælles faciliteter, som den pågældende bygning har at byde på. Her snakker vi eksempelvis faciliteter såsom en fælles kantine, fælles mødelokaler, et fitnessrum osv. Dette er med garanti noget, der resulterer i en større arbejdsglæde. Herudover vil du få meget bedre muligheder for eksempelvis at bygge til, da du hverken behøver at finde et nyt lejemål eller skifte virksomhedens adresse, såfremt du en dag mener, at det er på tide, at virksomheden vokser sig større. 

Opnå en større frihed 

En tredje fordel ved at leje kontorlokaler frem for at eje dem er, at du som erhvervsdrivende vil få en langt større fleksibilitet. Når man er selvstændig med eget firma, er det stort set umuligt at forudsige, hvad morgendagen vil bringe, og det er således en kæmpe frihed, at man blot vil kunne flytte fra lokalerne, uden at det behøver at volde dig de helt store problemer. Det kan eksempelvis være, at det er på tide med nogle nye rammer for firmaet, eller at man ønsker at ekspandere, og i så fald vil det ganske enkelt være meget lettere for dig blot at leje lokalerne, da man på den måde blot vil kunne flytte fra lejemålet, når man har lyst.

Ganske kort forklaret vil du altså kunne forbedre din virksomheds arbejdsmiljø markant, hvis du vælger at leje frem for at eje, og herudover får du langt større frihed. Det er dog vigtigt i forbindelse med dette at nævne, at du naturligvis skal være særligt opmærksom, når det kommer til selve lejemålsaftalen mellem dig og lejer, så du kan være sikker på, at du får en rigtig god aftale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *