All

Det betyder beliggenhed for din virksomhed

Søger du lokaler lige i centrum eller et stykke uden for byen? Når du leder efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er det en god ide at have beliggenheden med i dine overvejelser. Der er fordele og ulemper ved henholdsvis den centrale bymidte og forstæderne, og du bør derfor tage udgangspunkt i netop din virksomhed og dennes behov.

Attraktiv i centrum

Der er nogle klare fordele ved at placere din virksomhed centralt. Først og fremmest bliver din virksomhed attraktiv for medarbejdere. Der bor mange i byerne, og de fleste vil gerne slippe for lang transporttid ved at cykle på arbejde. Det hjælper dem til at få en travl hverdag til at gå op, og din virksomhed vil derfor få stor opmærksomhed, når du eventuelt søger nye medarbejdere. Hvis du har eller ønsker et team af unge medarbejdere, er det i høj grad en fordel at placere din virksomhed i centrum. Langt de fleste unge og studerende er bosatte her og vil finde din virksomhed særdeles attraktiv som arbejdsplads. Vælger du at placere din virksomhed i centrum, sender du ydermere et stærkt signal til dine kunder omkring din virksomhed. Kunder får hurtigt det indtryk, at du har en stærk virksomhed, der klarer sig godt, når den kan have en god beliggenhed. Om du blot lejer lokalerne og ikke ejer, er ikke noget kunden tænker over. En lækker central beliggenhed skaber noget troværdighed og gør din virksomhed mere attraktiv, og det kan du drage god nytte af i forhold til at tiltrække både potentielle kunder og medarbejdere.

Økonomisk gevinst i forstaden

Der er stor prisforskel, alt efter om du vælger lokaler lige midt i centrum, eller du derimod vælger lokaler, der ligger blot en anelse væk fra centrum. Vælger du at placere din virksomhed i en forstad, tiltrækker du primært en mere moden målgruppe til din medarbejderstab. Det er ikke de unge, der søger herud, men derimod dem med bil. En stor fordel ved at have virksomhed uden for byen er parkeringsmulighederne, og disse er vigtige for mange medarbejdere med bil. Finder du samtidig et erhvervslokale, der er tæt på motorvejen, har du en klar fordel i forhold til at tiltrække medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Men din vigtigste grund til at vælge lokaler uden for byen er og bliver prisen. Der er mange penge at spare, som du kan bruge på at gøre din virksomhed mere attraktiv på andre parametre end beliggenhed. Det kan eksempelvis være større og bedre lokaler, flere funktioner eller flere penge til at indrette erhvervslokalerne bedst muligt til medarbejderne.

Når du leder efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, skal du altså tænke over, hvilken beliggenhed der passer bedst til din virksomheds behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *